Door op “Accepteren” te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de sitenavigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze Privacy Policy voor meer informatie.
The Recharge Company

Het is tijd om slimmer
te gaan werken

Website | Webshop | Animaties in websites

The Recharge Company kwam bij ons met de vraag om een nieuwe website voor hen te ontwikkelen. Bij Vible zijn onze opdrachtgevers ook onze vrienden: tijdens een zakelijk evenement van een van onze opdrachtgevers, ontmoetten we de oprichter van The Recharge Company. Dit energieke bedrijf leert organisaties om slimmer te werken en heeft als missie om ‘de werkplek’ weer gezond te maken.

Om een grotere impact te maken op werkend Nederland wilden ze een nieuwe website, met de nieuwste technologie. Oja, en dit in een periode van twee weken. Challenge accepted!

Onze inzichten

De uitdaging? Een website ontwerpen, bouwen en lanceren in twee weken tijd. Gelukkig hebben we bij Vible een liefde voor websites en houden we wel van een uitdaging. Om dit project succesvol af te ronden moest er snel geschakeld worden met alle betrokkenen. Verder, maakten The Recharge Company op hun huidige website gebruik van heel wat losse online tools van externe partijen. Als laatste, viel ons op dat de opdrachtgever erg openstaat voor onze input. Dat is fijn want hierdoor konden we creatief meedenken en sneller tot het juiste resultaat komen.

De oplossing

De oplossing was een op maat gemaakte Webflow website waarbij volledige creatieve vrijheid mogelijk wordt. Met een sterke en efficiënte samenwerking hebben we een geavanceerde website gebouwd in twee weken tijd. Van niks, naar ontwerp, naar website. Dit hebben we voor elkaar gekregen door het maken van een strakke planning met alle betrokkenen en hierin het proces te begeleiden. Uiteindelijk, zijn we de creatieve partner geworden van The Recharge Company en ontzorgen we ze volledig van alle websitebehoeftes.

Branding

Plan van aanpak

Laten we beginnen, maar niet meteen. Voordat we aan de slag gaan met een project treffen we de juiste voorbereidingen. Vooral bij een projectduur van twee weken is een goede voorbereiding alles.

Planning

Bij the Recharge Company is een groot team actief waarvan meerdere mensen betrokken waren bij het project. Denk aan iemand die de inhoud bepaald, de tekstschrijver en de verantwoordelijke van bijvoorbeeld de vacatures. We hebben een procesplanning gemaakt waarin iedereen wordt meegenomen door ons. Zo begeleidt Vible het proces.

Snel schakelen

Waarom we een geavanceerde website kunnen maken in twee weken? Korte lijntjes en een flexibele aanpak, dat is de Vible-manier. Omdat we een klein team zijn kunnen we klanten zoals The Recharge Company sneller helpen dan ooit. We doen niet aan langdradige saaie processen, maar aan krachtige samenwerkingen.

Website

Website met creatieve vrijheid

Een nieuwe website met de laatste technologieën. Dat was de vraag. Er was veel informatie van The Recharge Company te vinden op verschillende kanalen. Dit moest allemaal vertaald worden naar een website-ontwerp, waarbij volledige creatieve vrijheid mogelijk is.

Hét creatieve bureau van Utrecht

Bij Vible zit ontwerpen in ons DNA. We vinden het dan ook belangrijk om eerst een design te creëren dat perfect is, voordat we gaan bouwen. Omdat we maar een beperkte tijd hadden voor deze opdracht hebben we het ontwerpproces zo efficiënt mogelijk laten verlopen. In enkele open gesprekken met de opdrachtgever in de eerste paar dagen, hebben we de visie van The Recharge Company vormgegeven in een webdesign. Tijd om te bouwen!

Webflow

Hidde de Vries, oprichter van The Recharge Company, wilde een website laten vormgeven in Webflow. Hij had van meerdere ondernemers begrepen dat dit nieuwste en beste manier is om een website te bouwen. Daar zijn we het volledig mee eens.Webflow is een geavanceerd platform waarbij je met alle design vrijheid een prachtige website kan ontwerpen zonder het schrijven van ook maar één regel code. Steeds meer websitebouwers maken gebruik van dit programma. Met een Webflow website sla je de rol van programmeur over en krijgt de designer alle mogelijkheden. Ook kan zo de klant makkelijk aanpassingen doen zonder IT-kennis. Bij Vible maken we het graag simpel.

Koppeling online tools

The Recharge Compay maakte gebruik van veel verschillende online tools voordat ze Vible leerde kennen. Denk aan een tool voor het inladen van blogs, en om contactgegevens te verzamelen voor hun E-book en nieuwsbrief. Dit zorgt voor veel onnodige kosten en tijd. Onze oplossing was al deze tools te vervangen door de ingebouwde functies van Webflow. Zo bespaart de organisatie kosten en is alles terug te vinden op een plek.

Tekstschrijver

Oké, we zijn dus erg te spreken over Webflow. Nog een voorbeeld waarom we dit platform zo geweldig vinden: in de ontwerpfase van met de website kunnen we met Webflow het webdesign delen met de klant. Zo kan de organisatie makkelijk teksten schrijven voor de verschillende kopjes op de website. Dit scheelt een hoop gepuzzel en niet passende teksten.

Leadpagina's

Een webpagina met een doel

Met een ‘leadpage’ gebruiken we een webpagina om de websitebezoeker een bepaalde actie te laten uitvoeren. Denk aan achterlaten van contactgegevens, inschrijven voor de nieuwsbrief en het downloaden van een E-book. Zo laten we niets aan het toeval over.

Cialdini

In een leadpage die we hebben ontworpen voor The Recharge Company wilde de organisatie dat websitebezoekers zich gingen inschrijven voor de ‘Week van de Werkstress'. Om succes te garanderen, hebben we de organisatie geadviseerd welke inhoud er op de webpagina moet komen, met behulp van een aantal beïnvloedingsprincipes van Cialdini. Deze overtuigingstechnieken beloven een strategie die werkt.

Webshop

Een webshop die verkoopt

Als creatieve partner blijven we meedenken als het gaat om de website van The Recharge Company. Het bedrijf heeft een boek genaamd ‘Work Smart Play Smart’ die ze verkopen via bol.com. Samen hebben we een onafhankelijke webshop ontwikkelt om het boek beter in de markt te brengen.

Shopify

We hebben een webshop gemaakt in Shopify, in de huisstijl van het bedrijf. Shopify is een compleet handelsplatform waarmee je een makkelijk een webshop bouwt, laat groeien en beheert. Met dit platform hebben we een koppeling gelegd met iDEAL betalingsmogelijkheden en het distributiecentrum.  Als een betaling binnenkomt op de website, is alles geautomatiseerd om het product op de juiste plek af te leveren. Hier hoeft The Recharge Company niets voor te doen. Je leest het al, bij Vible ontzorgen we graag.

Juridisch

We hebben een webshop gemaakt in Shopify, in de huisstijl van het bedrijf. Shopify is een compleet handelsplatform waarmee je een makkelijk een webshop bouwt, laat groeien en beheert. Met dit platform hebben we een koppeling gelegd met iDEAL betalingsmogelijkheden en het distributiecentrum.  Als een betaling binnenkomt op de website, is alles geautomatiseerd om het product op de juiste plek af te leveren. Hier hoeft The Recharge Company niets voor te doen. Je leest het al, bij Vible ontzorgen we graag.

Hostingpartij nodig? Geregeld

Om te zorgen dat je bedrijf online bereikbaar is moet deze ‘gehost’ worden bij een webserver. In simpele taal: eigenlijk huur je dus eigenlijk een stukje opslag bij een bedrijf, die je de mogelijkheid biedt om een website online te publiceren.

Hostingpartij

The Recharge Company had al een hostingpartij waar ze hun website hosten. We hebben alle nodige koppelingen gemaakt met deze webserver om de nieuwe website te publiceren. Bij Vible hebben we zelf ook een vaste partner waar we mee samenwerken om websites in de lucht te houden. Of je nu zelf al een hostingpartij hebt of nog niet, we zorgen ervoor dat je website altijd online bereikbaar is.

Cloud86

Zelf werken we samen met Cloud 86. Deze onafhankelijke hostingpartij heeft het snelste netwerk van Nederland en zorgt ervoor dat onze websites ultrasnel laden zonder problemen.

Animaties in websites

Animaties in websites

Van websites tot animaties - sterke en prachtige designs vormgeven is wat we doen bij Vible. We kunnen alles vormgeven dat nodig is om elk merk, product of dienst, offline en online te promoten.

Webflow Animaties

In Webflow hebben we de mogelijkheid om subtiele animaties te verwerken op de webpagina. Zo zorgen we ervoor dat de website de aandacht trekt die het verdient. Bij The Recharge Company ontwerpen we bij elk verhaal, beschrijving of een andere toepassing een visuele toelichting. Natuurlijk in eigen huisstijl.