Saison 'pure

Ons restaurant bij jou thuis. Thuis uit eten gaan is hot tijdens de Corona crisis, waarom wil je risico lopen op besmetting in een restaurant als je ook thuis uit eten kan.

Als je hoge kwaliteit voedsel zegt, zeg je Saison ‘pure. Zij zorgen ervoor dat iedereen thuis een sterrenrestaurant kan ervaren. De kwaliteit van het eten ligt enorm hoog. Elk menu stellen ze met de klant samen. Hiervoor zocht Saison ‘pure een partner voor alle online en offline uitingen van het bedrijf.

Huisstijl

Luxe en rust dat wilde Saison 'pure uitstralen. Met die combinatie hebben wij van Vible een unieke huisstijl gemaakt.

Een eigen identiteit

De eigenaren van Saison 'pure hadden een eigen stijl voor ogen. Voor het eerste gesprek hadden zij al allemaal ontwerpen verzameld die zij mooi vonden. Deze ontwerpen hebben wij van Vible allemaal bij elkaar gebracht. Door middel van deze eigen stijl kunnen mensen van de buitenkant direct herkennen dat het om Saison 'pure gaat.

De ontwerpen waren niet allemaal in één keer goed. We hebben de ontwerpen een paar keer heen en weer gestuurd. Hierdoor is er uiteindelijk iets unieks komen te staan.

"Saison ‘pure heeft Vible gekozen voor het design van de marketing. Dit topteam luistert naar je ideeën, denkt met je mee en komt vervolgens met te gekke eindproducten die geheel binnen de bedrijfsstijl passen. De website, het logo en de marketing creëren een unieke identiteit voor ons bedrijf."

Niels & Apolline
Saison 'pure

Website

Saison 'pure had natuurlijk ook een website nodig om online op te kunnen vallen. Daarvoor waren ze bij ons aan het juiste adres!

Online opvallen

Een website is de manier om online op te vallen. Hiervoor hadden wij van Vible de eigenaren van Saison 'pure de opdracht gegeven om online te zoeken naar websites die zij mooi vonden. Deze verschillende ontwerpen hebben wij samengevoegd in de huidige website. Hiervoor hebben wij de perfecte lijn uitgestippeld om ervoor te zorgen dat wanneer iemand op de website komt, hij/zij het hele verhaal van Saison 'pure meekrijgt. Dit niet alleen, maar ook dat ze altijd, in elk scherm de mogelijkheid hebben om direct de diensten van Saison 'pure te bestellen.

Social media

Zelf alles posten, dat was de wens van Saison 'pure. Wij van Vible hebben de huisstijl verwerkt in een overzichtelijke template die zij zelf kunnen invullen.

Bekijk het nu zelf

Wil je nu zelf een kijkje nemen hoe wij de huisstijl van
Saison 'pure verwerkt hebben in de website.
Zie de resultaten hieronder.

Overtuigd? Laten we binnenkort (online) koffie drinken

Afspraak inplannen