Universiteit Utrecht

Corona en de (online)kerstborrel, hoe maak je daar voor jouw team wat leuks van? Wij hebben de Universiteit Utrecht hiermee uit de brand geholpen.

De Universiteit Utrecht wilde graag voor de afdeling Bestuurs- en Organisatiewetenschappen iets bijzonders maken.
De (online) kerstborrel moest een level omhoog met een persoonlijke touch. Binnen een korte periode van twee weken moesten we iets neerzetten. Iets unieks en creatiefs dat het personeel online kon bekijken.

Het kerstboek

Het belangrijkste van het kerstboek was dat het persoonlijk moest zijn en dat iedereen een eigen woordje kon doen.

Het kerstboek

Na een gezellig intakegesprek hadden wij de vraag helder. Er moest iets komen waarbij docenten zelf iets konden insturen dat iedereen kon bekijken. Al snel kwamen we tot de ontdekking dat een magazine een mooie uitkomst zal zijn. Er was alleen weinig tijd om alles nog te laten drukken. Daarom besloten we het allemaal online te maken. Iedere docent kreeg een eigen pagina waarbij hij of zij eigen input voor mocht aanleveren. Er werd van alles aangeleverd, van recepten tot filmpjes tot creatieve foto's.

Wij van Vible maken vaak gebruik van online tools. Voor de Universiteit Utrecht hebben wij gebruik gemaakt van software waarmee online magazines gemaakt kunnen worden.

Vlak voor de kerstdagen ontstond bij ons het idee om een kerstboek te maken. Vanwege eerdere positieve ervaringen heb ik daarom contact opgenomen met Vible. Ondanks de korte tijd we nog hadden voor de feestdagen, kwamen zij met een goed uitgewerkt plan om het boek vorm te geven en toegankelijk te maken voor mijn collega’s. Van meerdere collega’s heb ik complimenten ontvangen over het ontwerp. Ik ben onder de indruk van de snelheid en de professionaliteit waarmee ik geholpen ben. Het is een supermooi boek geworden!

Dr. J. (Jan-Willem) van der Roest
Universiteit Utrecht

Overtuigd? Laten we binnenkort (online) koffie drinken

Afspraak inplannen