Team Heartbeats

De mens staat centraal bij Team Heartbeats.
Door middel van (online) trainingen, coaching sessies en events zorgen zij ervoor dat mensen veerkrachtiger worden.

Team Heartbeats kwam bij ons met de vraag of wij hun wilden helpen bij alle online en offline uitingen van het bedrijf. In de zomer van 2019 heeft Team Heartbeats de Business Mastery van Tony Robbins gewonnen. Daar moesten ze in een paar dagen een bedrijf opzetten.
Team Heartbeats was geboren. Ze wilden met een vliegende start beginnen en daarom schakelden ze Vible in.

Huisstijl

Team Heartbeats wilde hun ideeën en opvattingen naar buiten uitstralen door middel van een eigen stijl. Daarom zijn we begonnen om een huisstijl op te zetten om Team Heartbeats een eigen gezicht te geven.

Een eigen identiteit.

Bij het maken van de huisstijl zijn we zoals altijd eerst in gesprek gegaan met de opdrachtgever. Wat moet Team Heartbeats uitstralen? Wat wil je overbrengen? Welk gevoel moet er opkomen als mensen aan jouw merk denken?

Is dit helder, dan kunnen we aan de slag. Er is voor Team Heartbeats een volledig uitgewerkte huisstijl gemaakt met onder andere een logo, kleurcombinaties, afbeeldingen en lettertypes.

"‘Getting things done’ is het specialisme van Vible. Met een enorm enthousiasme gaan ze alle uitdagingen aan die, in ons geval een groeiend bedrijf, met zich mee brengt. Zodra de opdracht duidelijk is ontzorgen ze volledig!"

Danielle van Gurp - Stiekema
Eigenaar Team Heartbeats

Website

Team Heartbeats had natuurlijk ook een website nodig om online op te kunnen vallen. Daarvoor waren ze bij ons aan het juiste adres!

Online opvallen

Om Team Heartbeats online op te laten vallen hebben we een unieke Wordpress website gebouwd waar de juiste boodschap op de Team Heartbeats manier wordt gepresenteerd.

De website bevat onder andere een inspiratie portaal met inlog systeem, een ticketsysteem waardoor mensen tickets voor events kunnen bestellen en heeft verschillende landingspagina's. Vanuit social media advertenties wordt de doelgroep naar een dergelijke landingspagina toe gestuurd.

Social media

Vible verzorgt voor Team Heartbeats de social media kanalen. Zo maken wij een contentkalender en ontwerpen + posten wij de verschillende posts op de gewenste kanalen.

Daarnaast hebben we advertenties met bijbehorende funnels opgezet die geoptimaliseerd zijn om de meeste conversies te behalen!

Online leeromgeving

En toen brak Corona uit... Team Heartbeats kon geen live trainingen meer geven. Vible heeft daarom voor Team Heartbeats hun eigen online academy gebouwd zodat zij online trainingen konden geven!

Van offline naar
online producten

Een passive stream of income. Dat is natuurlijk iets wat iedereen graag wil. Voor Team Heartbeats zijn wij een online leeromgeving gaan bouwen.

De Team Heartbeats Academy is gebouwd als losstaande website en bevat verschillende online trainingen van Team Heartbeats. Met een betaal- en registratiesysteem kunnen klanten makkelijk hun bestelling veilig afrekenen en zelf inloggen om de trainingen te kunnen volgen.

Bekijk het nu zelf

Wil je meer weten over Team Heartbeats?
Neem dan nu zelf een kijkje hoe wij de huisstijl van
Team Heartbeats verwerkt hebben in de verschillende websites. Klik op de links hieronder.

Overtuigd? Laten we binnenkort (online) koffie drinken

Afspraak inplannen