De Hoop entertrainment

Succesvol samenwerken, omgaan met verandering, veerkracht ontwikkelen om futureproof te worden? Richard de Hoop weet mensen als geen ander mee te nemen tijdens zijn interactieve presentaties.

Tap to view before/after.
Beweeg met je muis over de afbeelding
Oud
Nieuw

Richard de Hoop had een enorm ingewikkelde website met allemaal pagina’s door elkaar en geen enkel overzicht. Daarnaast was het design verouderd en was het volgens hem tijd om een flinke online metamorfose in te gaan. Daar was een nieuwe website voor nodig die écht uitstraalt wie Richard is en wat hem zo goed maakt. Hiervoor is hij bij Vible aan het juiste adres.

Website

De voormalige website van Richard was zo onoverzichtelijk, dat er eerst goed geïnventariseerd is samen met Richard. Wat is nu écht belangrijk in je website en wat wil je met jouw website bereiken?

Aan de hand van deze sessie is er een nieuwe structuur opgezet om de website overzichtelijk en makkelijk te houden, zonder belangrijke pagina’s weg te laten.

Daarnaast was het uiterlijk van de website niet meer up-to-date en straalde het weinig autoriteit uit. De échte Richard kwam via deze website niet naar boven.

"‘De jongens van Vible hebben mij geholpen om mijn oude website nieuw leven in te blazen. Na meerdere creatieve sessies zijn we tot een nieuw ontwerp gekomen. Ik kan nu tot mijn pensioen met deze website doen ;)"

Richard de Hoop
Eigenaar dehoopentertrainment

Aan de hand van de gesprekken met Richard zijn wij drie designs gaan ontwerpen. Deze designs hebben allemaal net wat andere elementen en andere invalshoeken. Aan de hand hiervan is een design door Richard gekozen. Verschillende elementen uit de drie designs zijn meegenomen om tot het ultieme ontwerp te komen. 

De website van Richard straalt nu autoriteit uit. De foto’s en grapjes laten zien wie Richard is en wat een klant krijgt als hij/zij Richard inhuurt. Daarnaast is er een webshop ingebouwd zodat de producten direct te bestellen zijn en online betaald kunnen worden.

Orkestspel

Richard zou Richard niet zijn als hij niet een spelelement in zijn website wilde hebben. Daarom hebben we samen met Richard het orkestspel gebouwd. Deze quiz is ingebouwd in de website en laat door middel van een aantal vragen zien welk instrument jij bent.

Via deze quiz kunnen E-mailadressen verzameld worden zodat er nieuwe leads binnen worden gehaald. Probeer de quiz eens uit via https://richarddehoop.nl/orkestspel/ 

Bekijk het nu zelf

Wil je meer weten over de Hoop Entertrainment?
Neem dan nu zelf een kijkje hoe wij zijn website nieuw leven ingeblazen hebben.

Overtuigd? Laten we binnenkort (online) koffie drinken

Afspraak inplannen